Over Autobedrijf Ceulen & Ko*

Historie en toekomst Autobedrijf Ceulen en Ko*.

Welkom op onze site. Autobedrijf Ceulen en Ko* is een familie bedrijf in de stad groningen. Jaap Koster (Ko-ster = Ko*) heeft in 1997 samen met Jan Ceulen, autobedrijf Ceulen en Ko* opgericht. In 2002 is Jan voor zich zelf begonnen is en Jaap alleen verder gegaan. In 2015 is Joost Koster (zoon van Jaap) als vernoot in de zaak gekomen.

Voorheen zat autobedrijf Ceulen en Ko* midden in de stad, maar groeide al snel uit zijn voegen. In het jaar 1999 zijn wij verhuisd het kleinschalige industrieterrein Ulgersmaborg, aan de Bovenstreek 19, tegenover Kardinge.

Met zijn allen proberen wij een service gericht bedrijf te zijn en persoonlijke contact te onderhouden met onze klanten. Tevens proberen wij met de toekomst mee te groeien door bijvoorbeeld trainingen te volgen voor het onderhoud van een elektrische auto en oplossen van elektrische storingen. Op deze manier blijven wij ons inzetten voor nu en de toekomst van uw mobiliteit.

Naast een moderne werkplaats voor vrijwel alle werkzaamheden, hebben wij ook altijd een ruim aanbod van Occasions in verschillende prijsklasses staan.

De speerpunten van ons familiebedrijf zijn:

  • Goede en snelle service leveren
  • Met de klant meedenken
  • Persoonlijk contact
  • Goede kwaliteit leveren


Werkzaam bij Autobedrijf Ceulen en Ko*:

 Joost Koster

Van jongs af werk ik al samen met mijn vader aan auto’s, thuis en later bij Autobedrijf Ceulen & Ko*. Het sleutelen is mij dus met de ‘paplepel’ ingegoten. Februari 2012 ben ik afgestudeerd aan de HTS autotechniek en sinds die tijd werk ik fulltime bij Autobedrijf Ceulen & Ko*. Tevens ben ik Leermeester en begeleid studenten binnen ons bedrijf.

De volgende opleidingen heb ik afgerond:
 • HTS automotive, te Arnhem
   ✔ Ingenieur automotive
   ✔ Didactische aantekening voor MBO docent
 • Commercieel bedrijfsleider gericht op autotechniek niveau 4
 • Assistent autotechniek

Om op de hoogte te blijven van de huidige techniek volgen wij veel trainingen/cursussen. zo zijn we onder andere bevoegd om te mogen werken aan hybride en volledige elekschische voertuigen.

Joost Koster voor werkplaats van Autobedrijf Ceulen & Ko*

Joost voor werkplaats van Autobedrijf Ceulen & Ko*.

Anneke (Koster-)Hooijer

Verantwoordelijk voor de boekhouding, de PR, personeelsadministratie en andere taken die er zo bij komen kijken in een bedrijf. In 1976 begonnen in de ziekenverzorging en in 1986 een omscholing gevolgd tot administratief medewerker. Vanaf 1988 tot 2011 parttime administratief in dienst bij st. Welzijn de Wolden. Vanaf 2002, nadat Jan Ceulen was gestopt, werkzaam bij Autobedrijf Ceulen & Ko* Voor het werk in het autobedrijf behaalde ik de certificaten Salestraining bij de IVA, de Korte Leermeester Opleiding en Preventiemederwerker Mobiliteitsbranches bij de Innovam. En volgde ik ook de workshops Verkoopvaardigheden, Klantgericht Communiceren en Functioneringsgesprekken. Naast het werk heeft NLP en fotografie mijn grote aandacht.

Anneke Hooijer van Autobedrijf Ceulen&Ko

Anneke.

Albert Plieger

Hallo, ik heet Albert Plieger, woon in Warfum. Ik ben in 1987 geboren, en in 2008 afgestudeerd aan het alfa college, als Autotechnicus / Diagnose technicus. Na mijn studie ben ik bij Nefkens Noord werkzaam geweest. Op 1 april 2009 ben ik aan het werk gegaan bij Autobedrijf Ceulen & Ko*. In 2010 haalde ik mijn APK diploma, zodat ik nu ook auto’s APK mag keuren. Het autovak ligt mij goed, ik volg regelmatig trainingen om de nieuwste techniek bij te houden.

 ✔ Van 2015 tot 2023 heb ik het volledige diagnose trainings traiect van GMTO gevolgd en goed afgesloten.
Hiermee ben ik op hoogte van de huidige technieken en o.a. bevoegd en getraind in het werken aan elektrische en hybride voertuigen.

Albert Plieger van Autobedrijf Ceulen&Ko

Albert bezig met onderhoudsbeurt.

René Senneker

In 2013 heb ik de opleiding technisch specialist personenauto's niv4 afgerond. Na deze opleiding ben ik aan het werk gegaan bij een franse autospecialist Franse auto. Hier heb ik gewerkt tot ik een nieuwe uitdaging wilde en meer met nieuwe techniek wilde werken. Vanaf november 2021 ben ik werkzaam bij Autobedrijf Ceulen en Ko.

 ✔ 2013 APK2 behaald.
 ✔ F gassen categorie 2.
 ✔ Hybride 1
 ✔ Hybride 2 diagnose