Over Autobedrijf Ceulen & Ko*

Historie en toekomst Autobedrijf Ceulen en Ko*.

Welkom op onze site. Autobedrijf Ceulen en Ko* is een familie bedrijf in de stad groningen. Jaap Koster (Ko-ster = Ko*) heeft in 1997 samen met Jan Ceulen, autobedrijf Ceulen en Ko* opgericht. In 2002 is Jan voor zich zelf begonnen is en Jaap alleen verder gegaan. In 2015 is Joost Koster (zoon van Jaap) als vernoot in de zaak gekomen. In 2020 heeft Joost het autobedrijf overgenomen. Anneke Hooijer, Jaap zijn echtgenote, doet de boekhouding en aanverwante zaken. Momenteel werken er twee monteurs in de werkplaats.

Voorheen zat autobedrijf Ceulen en Ko* midden in de stad, maar groeide al snel uit zijn voegen. In het jaar 1999 zijn wij verhuisd het kleinschalige industrieterrein Ulgersmaborg, aan de Bovenstreek 19, tegenover Kardinge.

Met zijn allen proberen wij een service gericht bedrijf te zijn en persoonlijke contact te onderhouden met onze klanten. Tevens trachten wij met de toekomst mee te groeien door o.a. trainingen te volgen voor onderhoud van elektrische auto's en oplossen van elektrische storingen. Op deze manier blijven wij ons inzetten voor nu en de toekomst van uw mobiliteit.

Naast een moderne werkplaats voor vrijwel alle werkzaamheden, hebben wij ook altijd een ruim aanbod van Occasions in verschillende prijsklasses staan.

De speerpunten van ons familiebedrijf zijn:

  • Goede en snelle service leveren
  • Met de klant meedenken
  • Persoonlijk contact
  • Goede kwaliteit leveren


Werkzaam bij Autobedrijf Ceulen en Ko*:

 Joost Koster

Van jongs af werk ik al aan samen met mijn vader aan auto’s, thuis en later bij Autobedrijf Ceulen & Ko*. Het sleutelen is mij dus met de ‘paplepel’ ingegoten. De volgende opleidingen heb ik afgerond:
 • HTS automotive, te Arnhem
   • Ingenieur automotive
   • Didactische aantekening voor MBO docent
 • Commercieel bedrijfsleider gericht op autotechniek niveau 4
 • Assistent autotechniek

Tevens een aantal cursussen:
 * Motormanagement Benzine motoren, personenvoertuigen
 * Motormanagement Diesel motoren, personenvoertuigen
 * Diagnose motormanagement Benzine, personenvoertuigen
 * Diagnose motormanagement Diesel, personenvoertuigen
 * Scoop, personenvoertuigen
 * Datanetwerken 1 – basis (Canbus systemen) , personenvoertuigen
 * Hybride 1  * Hybride 2 diagnose
 * Internet marketing
 * Sales van de aftersales
Februari 2012 ben ik afgestudeerd aan de HTS autotechniek en sinds die tijd werk ik fulltime bij Autobedrijf Ceulen & Ko*. In 2015 werd ik in mede eigenaar van Ceulen & Ko*. En in 2020 heb ik het bedrijf overgenomen van mijn vader. Daarnaast ben ik Leermeester en begeleid studenten binnen ons bedrijf. Daarnaast houd ik mij samen met mijn moeder bezig met alle sociale media en heb ik onder andere deze website ontworpen en ontwikkeld.

Joost Koster voor werkplaats van Autobedrijf Ceulen & Ko*

Joost voor werkplaats van Autobedrijf Ceulen & Ko*.

Anneke (Koster-)Hooijer

Verantwoordelijk voor de boekhouding, de PR, personeelsadministratie en andere taken die er zo bij komen kijken in een bedrijf. In 1976 begonnen in de ziekenverzorging en in 1986 een omscholing gevolgd tot administratief medewerker. Vanaf 1988 tot 2011 parttime administratief in dienst bij st. Welzijn de Wolden. Vanaf 2002, nadat Jan Ceulen was gestopt, werkzaam bij Autobedrijf Ceulen & Ko* Voor het werk in het autobedrijf behaalde ik de certificaten Salestraining bij de IVA, de Korte Leermeester Opleiding en Preventiemederwerker Mobiliteitsbranches bij de Innovam. En volgde ik ook de workshops Verkoopvaardigheden, Klantgericht Communiceren en Functioneringsgesprekken. Naast het werk heeft fotografie mijn grote aandacht.

Anneke Hooijer van Autobedrijf Ceulen&Ko

Anneke.

Albert Plieger

Hallo, mijn naam is Albert Plieger, woon samen met mijn vriendin en 3 kinderen in Warffum. In 1987 ben ik geboren in Onderdendam, en in 2008 afgestudeerd aan het Alfa College in Groningen als Autotechnicus / Diagnose Technicus. Na mijn studie ben ik bij Nefkens Noord werkzaam geweest.

Op 1 april 2009 ben ik bij Autobedrijf Ceulen & Ko* gaan werken, nu dus alweer meer dan 12,5 jaar.

Nog steeds ga ik elke morgen met plezier naar Groningen om mijn werkzaamheden te verrichten bij Autobedrijf Ceulen en Ko*.

Het mooiste aan Autobedrijf Ceulen en ko* vind ik, dat het een kleine garage is, ik doe dan ook alle voorkomende werkzaamheden.

Het autovak ligt me zeer goed en ik volg ook nog steeds opleidingen zodat ik de auto's van de klanten met de juiste kennis kan onderhouden en storingen kan oplossen.

Ik hoop dan ook dat ik nog een hele tijd deel mag uitmaken van dit topteam bij Autobedrijf Ceulen en ko*.

Afgeronde opleidingen:

- In 2010 APK diploma gehaald

- Van 2015 tot 2018 heb ik het volledige diagnose trainings traiect van GMTO gevolgd en goed afgesloten.

- Hybride 1

- Hybride 2 diagnose

- In 2021 gestart met de vervolgtrainingen op het gebied van electrische auto's bij GMTO.

 - Van 2015 tot 2018 heb ik het volledige diagnose trainings traiect van GMTO gevolgd en goed afgesloten.
 - Hybride 1
 - Hybride 2 diagnose

Albert Plieger van Autobedrijf Ceulen&Ko

Albert bezig met onderhoudsbeurt.