APK keuring in Groningen bij Autobedrijf Ceulen & Ko*

APK keuring

APK keuren in Groningen? In Groningen kunt u bij Autobedrijf Ceulen & Ko altijd op korte termijn een afspraak maken voor het apk keuren van uw auto. Wij zijn een RDW erkent keuringsstation en Bovag lid, hierdoor hebt u de garantie van kwaliteit en betrouwbaarheid en weet u zeker dat u nooit te duur uit bent. Reparaties worden altijd in overleg uitgevoerd en tegen voordelige tarieven.

Waarom APK keuring bij autobedrijf Ceulen & Ko?

  • Afspraken kunnen altijd op korte termijn ingepland worden
  • Bij een APK keuring krijgt u ook altijd een onderhoudscheck
  • Bij een grote onderhoudsbeurt is de APK-keuring gratis

Bij een APK-keuring kijken wij naar de algemene staat van het voertuig op dat moment, dit is dan ook een momentopname. Bij de APK wordt gekeken of het voertuig aan de wettelijk gestelde veiligheidseisen en milieueisen voldoet. APK is dus geen onderhoud, wel geven wij bij de APK-keuring advies voor vervanging van onderdelen of onderhoud aan uw auto.

Is mijn auto aan de APK keuring toe?

Per 1 januari 2008 geldt een nieuwe frequentie. In grote lijnen houdt die het volgende in:

  • Benzineauto's (persoonsuitvoering), van ná 31 december 2004, moeten na vier jaar de eerste APK ondergaan. Daarna geldt de APK-plicht iedere twee jaar. Als de auto acht jaar oud is, geldt weer een jaarlijkse APK-plicht.
  • Voor alle andere brandstofsoorten geldt dat zij na drie jaar de eerste APK moeten ondergaan. Daarna volgt een jaarlijkse APK-plicht.
  • Voor auto's, die gekocht zijn vóór 1 januari 2005 en niet ouder zijn dan 30 jaar, geldt dat zij na drie jaar de eerste APK moeten ondergaan en daarna jaarlijks.
  • Oldtimers, in gebruik genomen vóór 1 januari 1960, zijn vrijgesteld van APK-plicht. Meer informatie over de APK.

Wilt u een afspraak maken voor onderhoud of reparatie, neem dan nu contact met ons op dmv telefoon 050-3144173 of vraag online een werkplaats afspraak aan.

APK bij Autobedrijf Ceulen&Ko

APK bij Autobedrijf Ceulen&Ko.