Grote onderhoudsbeurt bij Autobedrijf Ceulen & Ko*

Wat is een Grote onderhoudsbeurt?

Een grote onderhoudsbeurt is eigenlijk een uitbreiding van de kleine onderhoudsbeurt. Een vaste omschrijving van de grote beurt bestaat niet, want dat is per merk, model en type auto verschillend. Zo schrijft de ene fabrikant voor dat naast het standaard onderhoud bij 60.000 km ook de bougies en het luchtfilter moeten worden vervangen. En de andere fabrikant dat na 80.000 km de remvloeistof en de koelvloeistof ververst dienen te worden.

Nogmaal gesproken kun je zeggen dat er naast controle van de gehele auto ook de motorolie ververst wordt en het olie-, brandstof-, luchtfilter en bougies(benzine motor) vervangen worden.

Omdat bij een grote onderhoudsbeurt vrijwel hetzelfde wordt gecontroleerd als bij een APK is bij het gelijktijdig uitvoeren van de grote onderhoudsbeurt en APK, de APK gratis. Wilt u een afspraak maken voor onderhoud of reparatie, neem dan nu contact met ons op dmv telefoon 050-3144173 of vraag online een werkplaats afspraak aan.

Bij een grote onderhoudsbeurt wordt ook gecontroleerd of de distributieriem aan vervanging toe is. Hieronder een video over het belang van de distributieriem

Grote onderhoudsbeurt bij Autobedrijf Ceulen&Ko

Grote onderhoudsbeurt bij Autobedrijf Ceulen&Ko.