Verstopt inlaatsysteem reinigen? Bardahl Service Center in Groningen

Bardahl Luchtinlaat reinigingssysteem, Motorreiniging

Bardahl Luchtinlaat reinigingssysteem is reinigen van het inlaat zonder zonder complexe demontage. Het is hèt antwoord op veel voorkomende motorverontreinigingen in het inlaatsysteem. Doordat bij het het gebruik van Bardahl Luchtinlaat reinigingssysteem slechts de inlaatbuis gedemonteerd dient te worden, kunnen de kosten beperkt blijven.

Oudere en nieuwe auto's, met en zonder turbo, kunnen in de loop der tijd vervuild raken. Deze vervuiling treed op in het inlaatcircuit dat langzaam dicht gaat zitten. Hierdoor krijgt de motor steeds minder lucht in zijn cilinders waardoor de verbranding op zijn plaats weer minder wordt en daarmee het vermogen van de motor afneemt. Het brandstof verbruik kan omhoog gaan, motor start minder goed of gaat slecht lopen door compressie verlies in de cilinders.

Met andere worden een vervuilde motor presteerd minder en is slecht voor het milieu. De verbranding verloopt niet volledig en de uitlaatgassen die uit de motor komen zijn schadelijker dan nodig. De Bardahl Luchtinlaat reinigingssysteem reinigt het complete inlaatcircuit van de motor, van in- en uitlaatlaadkleppen tot en met de verbrandingskamers en turbo zowel diesel als benzine of gas motoren.

Na het reinigen van een dieselmotor met roetfilter is het aan te raden een roetfilterregereatie uit te voeren zodat het los gekomen vuil de uitlaat uit komt en niet in het filter blijft zitten.

Heeft u het vermoeden dat verstopping een oorzaak is uw klachten, neem dan nu contact met ons op dmv telefoon 050-3144173 of vraag online een werkplaats afspraak aan.

Autobedrijf Ceulen&Ko leveransier van Bardahl