Zomer-, winter-, of vakantiecheck bij Autobedrijf Ceulen & Ko*

Wat houdt een seizoencheck in?

Elk seizoen heeft voor u en uw auto zijn eigen uitdagingen en vraagt om verschillende aandachtspunten. Om die reden is er voor elk seizoen een andere check waar uw auto aan zou moeten voldoen zodat u zorgeloos met uw auto kunt blijven rijden. Hier een opsomming van de mogelijkheden:

Zomercheck

Warme zomers vergen ondermeer veel van het koelsysteem, de banden en airco. Daarnaast controleren wij nog vele punten boven en onder de auto. Laat daarom bij ons voordelig een zomercheck uitvoeren.

Vakantiecheck

Gaat u met de auto en caravan op reis naar een warm land? Met de ski`s op het dak naar een koude bestemming? Of legt u een grote afstand af? Dan doet u er verstandig aan uw auto een vakantiecheck te laten ondergaan. Wij controleren dan naast de banden ondermeer de accu, de remmen, de verlichting, de ruitenwissers, V-snaar, het koelsysteem, koelvloeistof, de kachel, de banden, ABS, ASR etcetera. Zodat u veilig en zorgeloos op vakantie kunt!

Wintercheck

Met een wintercheck controleren wij onder meer; ruitenwissers, antivries, accu, kachel, Anti Blokkeer Systeem, Anti Slip Regeling en overige onderdelen die u tijdens de winter in de kou kunnen laten staan.
Daarnaast smeren wij de nodige onderdelen zoals sloten en deurrubber, verwisselen wij desgewenst de zomerbanden voor winterbanden (advies: bij temperatuur van maximaal 7 graden en lager). Ook wanneer u geen winterbanden heeft kunt u bij ons terecht voor een passend advies en offerte voor de aanschaf van winter- of all-season banden.

Wilt u een afspraak maken voor onderhoud of reparatie, neem dan nu contact met ons op dmv telefoon 050-3144173 of vraag online een werkplaats afspraak aan.

Seisoenscheck bij Autobedrijf Ceulen&Ko

Seisoenscheck bij Autobedrijf Ceulen&Ko.